I somras skaffade jag instagram (fargstarktanna) och jag älskar det! Det mesta jag lägger upp är illustrationer…kanske en och annan hund också…men mest illustrationer.

Eftersom det i stort sett bara är illustrationer ger det mig en hyfsat bra bild över vad folk gillar. Ibland känns det inte alls att man själv har koll på om det man har gjort är bra eller inte. Just den här illustrationen gjorde jag lite snabbt mest för nöjets skull. Den blev snabbt mest gillad av alla mina illustrationer vilket känns ganska kul för jag var inte ens säker på om illustrationen skulle läggas upp alls från första början.

Nu har jag tryckt dem i en liten upplaga och de är tryckta på ett fint styvt konstpapper. Jag säljer illustrationen som den är, men jag funderar också på att sälja vissa lite mer exklusivt. Min tanke är då att färglägga ett ansikte på varje bild (i en ännu mindre upplaga) och på det sättet får man ett litet original på sin reproduktion. Vad tror ni? Är det en bra idé eller ska jag bara låta alla vara som de är nu? De med målade ansikten kommer ju av ganska naturliga skäl vara dyrare än original reproduktionen.

Illustrationen finns att köpa nu på min webbshop