Igår var det helt klart känsla av vår! Idag…not so much. Det känns verkligen som att man kämpat sig ur en djup svart grop som är full med lera och slask och så kommer man äntligen upp och där uppe så kvittar fåglarna och alla dansar, solen skiner och man känner JA JAG KLARADE DET! Men sen så slinter man och ramlar ner i gropen igen och det är bara att börja klättra upp en gång till…. ni vet den känslan? Exakt den känslan kom imorse när jag hörde slasket från bilarna utanför fönster innan jag vågade titta ut. Jag gillar snö, men INTE slask, och heller inte snö efter att man vågar tro att våren äntligen kommit.

Den här dagen kan nog få en ganska bra placering på tävlingen ”årets gråaste dag”. Den förtjänar en grå bild och får låna en bild som jag gjorde till min julkalender. Nu måste jag börja klättra ur min lergrop om jag ska hinna fram till den riktiga våren…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng