I början av sommaren skrev jag ett inlägg om hur jag tycker det är att jobba hemifrån. Nu när det är sommar och fint är det svårare än någonsin att sitta inlåst framför datorn. Jag tänkte utveckla och avancera mina tips på hur jag göra för att inte bli galen alternativt smyga ut i utomhuset och sen ljuga ihop en historia till Erik om hur HIMLA mycket jag hunnit med idag. Som tur var tror jag inte på att leva livet i lögn (sen kan jag ju inte ljuga för fem öre heller) så jag håller mig inomhus med dator och sovande hund som sällskap.

Så till mina tips:

Nr. 1 : Drick kaffe…massor. När handen skakar är du precis lite ovanför lagom gränsen.

Nr. 2: Försök städa av skrivbordet emellanåt. Det är svårt att jobba när man börjar bygga högar att lägga blocket på, även svårt att styra datorn när man inte vet vart musen är. Välj sedan att inte se resten av lägenheten som ditt skrivbordskaos nu har tagit över. Titta bara på skrivbordet…där är det ju fint.

Nr. 3: Ha massor att göra. Du har inget val. Hej kontor dag och kväll.

Nr. 4: Mitt sista och bästa tips. Måla en stor skitarg clown som är ganska ful och tjock. Placera sedan clownen vid sidan av skrivborden så han liksom blänger på en hela dagen. Jobba jobba jobba……

Det var allt jag hade att komma med för den här gången, är det någon som har några fler tips (eller bättre) får ni gärna dela med er. Jag måste fortsätta jobba….han där på min vänstra sida blir nog arg annars.