Ibland går det helt enkelt inte att få till illustrationerna som jag vill. Känslan av stress över att inte ha så mycket illustrationsjobb just nu som jag skulle önska gör att illustrationerna blir inlåsta i huvudet. Jag älskar känslan att ha mycket att göra, gärna flera projekt samtidigt, det gör mig inte stressad. Det som gör mig stressad är när kalendern istället ekar tomt och illustrationsprojekt ännu inte är spikade. Jag VET att det är en tuff bransch att slå sig fram i men kan jag bara inte få sluta slå nu? Jag vill ha alla möjliga sorters uppdrag men jag börjar bli trött på folk som tycks tro att illustratörer gärna jobbar gratis. Nej tack! Jag har räkningar precis som du och tänkte ta betalt för mitt jobb.

Aja det är väl inget annat att göra än att knyta på sin boxningshandskarna igen och fortsätta kämpa..

Dagens illustration får bli en liten skiss som jag lyckades pressa fram.