Det blev visst en liten paus. Jag har inte tagit paus utan bloggen fick ta en paus själv. Den senaste tiden har jag jobbat för fullt med olika uppdrag som jag inte kan visa än. Det enda jag hade kunnat erbjuda bloggen förra veckan var bilder på min kära hund….även om han är extremt ful/söt så tänkte jag att det kanske inte underhåller er lika mycket som det underhåller mig, så det fick helt enkelt bli paus istället. Men nu är jag tillbaka!

Jag har en liten lista på saker som ska fixas. Något som är ganska högt upp på to-do listan är nya visitkort. Jag gjorde MASSOR av visitkort förra året men då jag både ändrat blogg-design och bytt namn känns de inte så aktuella just nu. Synd bara att jag beställde så många.

Så här ser de ut idag…

De nya visitkorten är inte helt klara men de kommer nog att vara rätt lik min header. Det ska bli skönt att få mina nya men det känns samtidigt lite synd att alla visitkort jag har nu inte kommer till användning. Finns det något smart man kan göra med gamla visitkort?