I december tänkte jag att nu satsar jag för fullt med bloggen och bestämde mig för att göra en julkalender. Det var en ny illustration varje dag. Kämpigt men också kul. När julen var slut och det nya året började var jag väldigt trött på utseendet på min blogg. Min förra blogg var ganska barnslig i utseendet och jag tror att det hindrade mig när jag sökte frilansjobb som inte var inom det barnsliga området. Sagt och gjort började jag fixa lite själv med min sida. Jag laddade ner ett nytt tema och tänkte att ”det här går ju jättebra”…FEL! Det gick inte jättebra, det gick inte ens lite bra. Jag hade lyckats få ner ett tema som totalförstörde hela min sida och inga av mina 309 inlägg gick att rädda.

Eftersom jag inte är den mest tekniska personen nöjer jag mig att beskriva händelsen med hjälp av illustrationer. So here we go…

Jag hade en blogg som jag hade skrivit i lite längre än ett år, 309 inlägg. Bloggen hade precis fyllts med en massa nya jul-illustrationer så jag tycket att den förtjänade en tårta.

Det blev ingen tårta! Tydligen hade det bosatt sig ett monster i min blogg och han åt upp hela tårtan…SJÄLV! Inte nog med det…när tårtan var uppäten kladdade han ner hela bloggen med grädde. Kugghjulen i hemsidan gillade inte den gräddiga smeten och när grädden började surna så la hela sidan av. TACK SOM FAN MONSTRET!

Men nu är äntligen monstret bortjagat och hemsidan är helt ny och mycket bättre.

I portfolion ligger bilderna bredvid varandra och det går att klicka upp dom större. Skönt att man inte längre behöver scrolla för att titta igenom portfolion. En av de större skillnaderna förutom utseendet är att man nu kan köpa bilder på min webbshop (som just nu är lite gles) direkt ifrån sidan. Tidigare var man tvungen att kontakta mig om man ville köpa en bild. Nu slipper man det och webbshoppen är kopplad till paypal så det ska kännas tryggt.

Som ni kanske misstänker är det inte jag som har byggt sidan. Det är en kille som heter Alexander Granberg. Det var helt klart värt att anlita någon som vet vad dom håller på med och sen få sidan precis som jag ville. Jag tycker att det blev ett stort lyft och jag känner mig riktigt nöjd. Så…då börjar vi om da! Hoppas ni som läste tidigare kan tänka er att komma tillbaka och fortsätta läsa…. Jag är riktigt peppad och satsar på att den här sidan ska bli minst dubbelt så rolig som den förra 😉