Fastän jag tycker att det är himla kul att teckna mina barnsliga små figurer inser jag att min portfolio behöver växa upp några år. Inte för att jag kommer att sluta jaga barnboksförlagen men det skulle vara kul att få göra lite uppdrag på illustrationer som är anpassade till fullvuxna människor.

Sagt och gjort här kommer två helt färska illustrationer som är tänkta att vara lite vuxnare. Sen kunde jag inte låta bli helt så hon i första illustrationen fick en hatt av en elefant och uggla….djuren har verkligen svårt att hålla sig borta från mina illustrationer. 😉

Den första illustrationen är tecknad i blyerts sen färglagd i Photoshop och sist akvarell i bakgrunden. Den andra är tecknad med tusch och färglagd i Photoshop. Vad tycker ni, är det fortfarande för barnsligt?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng