Den senaste tiden har verkligen varit min sämsta bloggperiod någonsin. Jag vill fortsätta med bloggen och jag tänker att jag ska hinna men varje dag (förutom idag) blir det samma sak: Ingen tid och inget att visa. Det är inte det att jag inte gör något, just nu har jag mer jobb än någonsin och det känns lite som att jag sprutar ut illustrationer. Jag jobbar med en barnbok, frilansar och tecknar åt olika tidningar och när jag är ”ledig” tecknar jag till min egna barnbok. Det känns lite surt att ha så många illustrationer på lager men INGET att visa. Allt är hemligt och kommer nog vara det ett tag till.

MEN ni som fortfarande klickar in här på bloggen även fast jag verkar vara försvunnen ska få se en liten liten sneakpeak. Här är mina skisser i sina fulaste lägen, troligtvis är det bara jag som förstår vad jag menar men det är i alla fall de fyra första sidorna som ska bli min barnbok.

sneakpeak1Här är en liten del av en sida till mitt största jobb just nu.

sneakpeak2Men för att inte låta bloggen självdö långsamt kan jag istället visa en utflykt jag gjorde för ett par veckor sedan. Jag åkte och hälsade på Mikaela. Tycker synd om alla som inte känner henne för hon är GRYM!

utflykt3Hennes hund är dock lite tokig ;)….

utflykt1men när den värsta energin är bortsprungen kan även han sitta fint med oss och titta in i kameran som den fin-hund han är.

utflykt4Men det är ju såklart roligare att bada….eller jaga skuggor. Knasbollen!

utflykt2