Som jag berättade tidigare har jag ju fått börja om på ny kula med bloggen. Känslan att börja om på noll var inte det roligaste…ok kanske inte helt på noll men säkert plats 3-4 från botten på 100 skala. Jag visste inte om de läsare jag hade tidigare var försvunna för gott eller om några kanske kunde leta sig tillbaka.

För att komma igång ordentligt och att göra denna blogg snäppet vassare än den förra börja jag haka på torsdagsteckningen. Det har varit så himla kul och jag har fått en massa fina peppande kommentarer. Det värmer verkligen ska ni veta! Gårdagens torsdagsteckningar finns hos nollfemnolltvå om ni vill kika på alla bidragen 🙂

I morse när jag satt och drack kaffe och titta igenom favoritbloggarna upptäckte jag en länk till min sida hos Karinskonstgrepp. Att en liten länk kan göra en så glad! Känslan av att sitta och blogga ut i stora rymden utan att någon läser blir mindre för varje dag. Tack så himla mycket Karin!