För ett tag sen tryckte jag upp ett gäng ansikten, idag kom impulsen att ge några av de femtio ansikten lite färg. Eller tanken har funnits länge men impulsen letade sig ner i handen idag så då var det bara att plocka upp penseln direkt. Bra med tanke på att allt annat jag jobbar på är än så länge hemligt och därför är det ganska tomt på visa fronten just nu.

Just det! Ansikten finns såklart att köpa på min webbshop och eftersom det snart är jul känner jag mig lite givmild och säljer de målade reproduktionerna för samma pris som de som inte är målade. Blir som ett litet original på reproduktionen. Bra va! Skicka ett mail till mig bara så jag vet om ni vill ha en målad eller omålad variant fargstarkt@gmail.com. Reproduktionen är tryckt i 20×20 format på ett tjockt fint papper och de som är målade är målade i gouache. 🙂 Varje ansikte målar jag bara en gång så reproduktionen blir helt unikt!