När jag åkte till Helsingfors hade jag med mig fyra tavlor som Axiell köpt av mig och som senare lottades ut till några av de som hade röstat på motiv till stortavlan.

När jag skulle göra de här tavlorna knackade Herr Prestationsångest på dörren och frågade om han inte kunde få vara med och leka. Det ville jag ju såklart inte…. med eftersom man är svensk vill man ju inte stöta sig med någon så han fick motvilligt komma in. Den jävulen gick då och satte sig bakom min rygg och hånskrattade hela vägen tills jag flög till Helsingfors. Trots detta lyckades jag ändå pressa fram några tavlor att ta med mig. En av de här tavlorna blev ett par som många sen pratade om som ”det amerikanska paret”. Visst, inte för att jag hade en tanke på att de var amerikanare men de kanske de är?

Nu har de ett nytt hem, om jag inte kommer ihåg fel befinner de sig någonstans i Finland. Förhoppningsvis håller de ihop och lever lyckliga i alla sina dagar.