Att ta genvägar är inte alltid så bra (även om man gärna vill tro det) och det är lätt hänt att de tas när tiden är knapp. När jag tecknade julkortet så tecknade jag också en ljusslinga i granen. När jag sen började färglägga tänkte jag att det är ingen som tänker på det så jag hoppar över den biten. Fast JO… Sofie gav mig en välförtjänt spark i baken och nämnde precis den biten som jag hade genvägat över…. ”Jag hade kanske önskat en lysande färgglad ljusslinga i trädet :D Det tror jag hade varit jättefint!”

Ja jag tror du har rätt. Tack! Det är alltid bra att få lite feedback ibland…. även om det känns lite surt att man inte trodde att någon skulle lägga märkte till genvägen. 😉

Min illustration fick därför en välförtjänt uppgradering och är nu Julstämning 2.0

och JA det blev mycket bättre!