Det senaste gångerna jag och Erik sprungit på loppis så har vi släpat hem några mer eller mindre fula lampskärmar. Jag tycker att formen på dom är fin men tyget…not so much. Tanken är att jag ska klä om dom och sen göra en stor lampa av alla men jag vet inte hur jag ska göra för att klä om dom snyggt. Den lilla rosa tycker jag är lite söt med de bruna/beige faller inte direkt in under kategorin ”snyggt”.  Är det någon som har ett tips på att få tyget spänt på ett bra sätt? Om allt går som jag hoppas så kommer dom att hänga i hallen när det är färdigt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng