Hallå…någon där? Troligtvis inte då jag har nästan helt lyckats förtränga bloggen. Några få försök har jag gjort och då har det resulterat i någon textrad som sedan snabbt raderats. Inläggen var helt enkelt borta. Det är inte det att kreativiteten är borta, jag har nog målat mer de senaste månaderna än på länge. Problemet är bara att jag inte vetat hur mycket jag velat/kunnat visa. Min blogg blev ett berg som helt plötsligt kändes ganska jobbigt att bestiga, konstigt nog fick jag en känsla av att om jag inte skrev inom en viss tid varje dag var det ingen idé att skriva alls. Det låter helt knäppt och det är det också…vad spelar tiden på dygnet för roll? Det var bara en ursäkt att inte uppdatera och eftersom det inte uppdaterades alls tänkte jag att jag tar en paus på några veckor och sen fortsätter jag som vanligt.

Pausen kom och veckorna gick men bloggen fortsatte att eka tomt. Mina ord kändes fortfarande som försvunna. Även det här inlägget känns ganska frampressat och jag hade nog utan svårigheter väntat några dagar på att skriva det men nu börjar äntligen ett litet sug infinna sig. Men nu vill jag inte vänta längre. Min blogg betyder mycket för mig och det är dags för mig att sluta försumma den.

Förlåt mig bloggen…hoppas vi kan bli vänner igen.