Dagens snabbskiss fick idag bli en fågel. Av en slump hittade jag en superfin sida som heter Earth med en massa helt otroliga djurbilder. Där fanns även den här halvskumma fågeln som fick agera referensbild åt mig.

Igår tecknade jag ansikterna direkt på min wacom platta men idag fick det istället bli en blyerts teckning som jag sen färglade i Photoshop. Sammanlagt tog det nog ca 1 h. Skulle absolut kunna gå fortare men pga orsak blev det ej så.

Hoppas ni får en fin fredag och helg! Gå in och kika på alla djuren nu så är det iallafall en bra start 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng