I höstas hade jag en utställning i Sigtuna och då passade jag på att göra konsttryck av en av bilderna. Jag fick hem trycket förra veckan och det var hur fint som helst! Bilden är tryckt i A2 format på ett 300g obehandlat syrafritt papper. Trycket ser ut som ett original så jag hade inte kunnat få bättre resultat.

Den här bilden har funnits i mitt huvud en lång period. Jag ville leka med storlekarna på fåglarna med behålla korrekt teckning. Så alla fåglar stämmer i färger och form men till storlek är det konstnärlig frihet som gäller. Tycker det ger ett mer roligt intryck än om alla fåglarna bara var avbildade rakt av. Den är målad i akvarell och sen har jag redigerat i photoshop innan den skickades till tryck.

Nu säljer jag dom för 600kr st plus frakt 50kr.  Upplagan är bara på 30 bilder och många är redan sålda så det är först till kvarn som gäller. Maila mig på fargstarkt@gmail.com för att boka ett ex.

Bilden målades delvis under en vabb. Då gällde det att kunna hålla fokus på flera håll för rätt var det var behövde hunden befrias från en snuttefilt. Juno älskar att måla men på den här bilden fick hon dock inte hjälpa till på.