De senaste dagarna har jag fått ”nöjet” att uppleva hur det känns när både scanner och kameraminne slutar att fungera samtidigt. Inte kul! De illustrationer som är färdiga för att redigeras får vänta tills att jag traskat bort till affären (som jag hoppas hinna idag) för att köpa nytt minneskort.

Tills dess så tänkte jag visa att jag som inte hade tänkta att skaffa instagram nu har skaffat det ändå. Jag tyckte att det var så mycket man ska hålla reda på, facebook, twitter och instagram. När ska man hinna allt? Sen kom jag på att det är ju ändå ganska kul och även kanske ett sätt att sprida ut sina bilder på…?

Än så länge har det mest varit foton på får (både levande och hemmabyggda), hund och vatten….men jag har ju bara precis skaffat det.

Ni får jättegärna följa mig, jag heter fargstarktanna.