Mer än halva resan har gått och vi har hunnit med en hel del. Idag har vi varit på fiskmarknaden och tittat på fiskar och japaner i stövlar. Det är ett extremt högt tempo och många som jobba där så man känner sig mest bara i vägen hela tiden. (ganska konstigt att jag då lyckades ta en bild på en tom gång när alla andra gångar var fulla…hhmm) Vi var inte där så länge utan tog lite bilder och sen åkte vidare till Shibya för att shoppa.

När vi kom till Shibya började vi med att hälsa på Hachiko. Den riktiga Hachiko är tyvärr död sen länge så vi fick nöja oss med statyn av honom. Men den var söt den med.

Körsbärsblommorna är fortfarande otroligt vackra men har pikat i sin blomning så ibland får man nästan känslan av att det snöar av alla fallande blad.

I onsdags kväll var vi ute allihopa och åt på en jättehäftig restaurang som hade ett Kill Bill tema. Inredning var samma scenografi som när hon spöar en massa ninjor, det såg exakt ut som i filmen och sen att de också spelade filmmusiken gjorde hela upplevelsen bara ännu bättre. Min kameran fick inte följa med den kvällen så jag har tyvärr bara en bild där ifrån.På kvällen regnade det men det gjorde inte oss så mycket för vi hittade en bar som sålde drinkar för 25 kronor och när dom stängde hittade vi ett karaoke ställe att roa oss på…. Men de bilderna behåller jag nog för mig själv 😉