Idag publicerades illustrationen som jag gjorde till tidningen Förälder & Barn. På deras hemsida kan man se en en liten bit av illustrationen. Tidningen finns i butik idag så nu var det fritt fram för mig att publicera illustrationen här. Detta var ett sånt där typiskt roligt jobb!

Torsdag kväll fick jag förfrågan om jag ville göra en helsida som hade deadline på måndag. (iih) Illustrationen skulle ha tema barn, natur, djur, teknik, ikoner, rymden, glädje, kreativitet och internet……ja typ allt med andra ord.

Artikeln handlar om dagens barn som växer upp med internet och alla möjligheter som kommer med det. Det var egentligen ganska bra att det var kort om tid så jag hann inte få så mycket prestationsångest. Redan på fredag skickades skisserna in för godkännande och då var det NERVÖST eftersom det fanns ingen tid att sitta och göra renritade skisser utan jag fick skicka in de grova fula för att se om de ens gillade min idé. Kan säga att jag svettades floder från och med att mailet var skickat tills att feedbacken kom. Det blev ju såklart några ändringar men de gillade min idé. (yay och pust!) Efter ändringarna var gjorda fick jag grönt ljus och det var bara att köra. Hela illustrationen tecknade jag först i blyerts och sen så färglade jag i Photoshop.

Tycker själv att den blev ganska fin 🙂 Nu är det bara att hålla tummarna att det leder till mera jobb!