Planet mellan Tokyo och Frankfurt är ca 11 timmar lång och jag fick turen att sitta bakom en man som roade sig med att (HELA TIDEN) nysa och hosta rakt ut i luften. Så himla äckligt och oförskämt och jag satt hela tiden och önskade att jag hade ett likadant munskydd som japanen bredvid mig hade. Det hade jag inte, istället har jag nu en himla rolig (not) FÖRKYLNING…och sura tankar på mannen som satt framför mig.

Mellan nysningarna försöker jag jobba med fakturering, målande, bokföring, skissa och skriva offerter samtidigt…det går sådär om jag ska vara ärlig. För mycket saker samtidigt och en förkylning gör att jag hellre hittar på andra arbetsuppgifter. T.ex blev jag sugen på att jobba i 3D igen. Tyvärr är alla de programmen supder-dunder-dyra och passar inte heller till min Mac. Känns lite tråkigt att inte kunna hålla kunskapen vid liv, för om det är något som jag lärde mig under mina kurser i 3D studio Max är att lära sig det programmet är INTE samma som att lära sig att cykla. Men jag fick lite fina bilder som jag är nöjd med. Någon gång i framtiden hoppas jag kunna lära mig att cykla 3D studio Max igen.