Jag lovar jag höll mig till 1 timmes skissen igår ;)….( jag la bara inte upp den.) Som vanligt satt jag och tittade på fina djurbilder som jag tänkte rita av men NEJ….nu får det vara nog. Eller egentligen blir det aldrig nog med djur men jag tänkte att det kan ju vara roligt med variation och jag ville göra något mer kreativt än att bara teckna av ett foto. Sen när jag väl började teckna så var det ju såklart omöjligt att inte det skulle dyka upp ett djur eller två (eller sex) i illustrationen. Jag vet inte heller om jag exakt höll mig till en timme eftersom jag satt i soffan och tittade på tv och tecknade samtidigt. Men Erik tittade på vetenskapens värld och det är ju en timme så ganska nära är jag nog i alla fall.

Vad blev resultatet da?

En rätt så random bild. Jag tecknade allt jag ville och tyckte vad roligt. Väldigt skönt att bara sitta och teckna utan att ha en klar bild i huvudet och bara låta gubbarna och djuren flyta på.

När jag tänker efter så är det en uppgraderad version av en gammal torsdagsteckning. Jag blev väldigt sugen på att fortsätta jobba med skissen och sen färglägga. Blir nog en fortsättning följer…

En gammal torsdagsteckning: