Som alla andra morgnar vaknar jag att Erik säger hejdå för att åka till jobbet (ja han börjar sjukt tidigt) men idag var det lite skillnad för han väckte mig med orden: Det är idag jorden går under! Jaha sa jag, men ska du verkligen åka till jobbet då? Svaret blev då…A man gotta do what a man gotta do….(nu sa han ju inte så egentligen men troligtvis hade han sagt så om det hade varit en cheesy amerikansk film) nu blev det mest ett. Jo men vi hörs!

Eftersom detta kan vara sista dagen kan det ju vara en bra idé att umgås med sin familj. Just nu är hela min familj hemma i Sverige. En del av familjen bor utomlands så det känns lite extra mysigt över julen när alla är hemma. Ikväll (om vi mot förmodan finns kvar) kommer vi fira en lite tidig julafton för sen på lördag åker jag och Erik till Rättvik för att fira med hans mamma och hennes fru.

Jag tänkte att detta inlägg skulle passa att ha en fin bild där hela familjen är med. Det var visst inte så lätt att hitta en sån bild, MEN jag hittade en bildserie som jag inte kunde låta bli att GIFFA (kan man säga så?). Tycker den illustrerar min familj ganska bra. Hela familjen står och ler sött, jag står och guppar konstigt på stället och Erik (blixten) gör sin grej. Fotot funkar ändå ganska bra då det enda som skiljer då från idag utseendemässigt är att jag och Maria numera är korthåriga och mina mjukisbyxor fick R.I.P efter att jag ramlade ner för en backe. Annars är allt sig likt. Snö, leenden och spasmer på utkanterna.