Det här med att göra färdigt, varför är det så svårt? Att börja på ett nytt projekt är ju så himla lätt man inte riktigt kan hejda sig…nämen oj en till tavla?…och en till..och en till…och en till…..ochentillochentillochentillochenttielkjdfruiii (osv).

Ok, så farligt är det ändå inte kanske. Just nu har jag tre tavlor, en liten och två stora som jättegärna vill bli färdiga. Varje helg tänker jag att NU ska jag ta mig tid men så slutar det med att ett julkort ska tecknas, en hallrenovering vill göras eller en pizzaätning som kommer emellan.

Jag vill ju göra färdigt, jag tror att det kan bli bra. På dagarna sitter jag och tecknar konstant men det är ju i smått format och nuförtiden ganska mycket digitalt och just därför skulle det vara skönt att jobba i stort format igen. Men jag tror jag behöver en deadline. Får försöka ragga upp en utställning eller ett nytt hem till tavlorna så tummen åker ur röven. Annars kommer väggen bakom mig fortsätta att prydas av en halvfärdig tavla som viskar…gööör fäääääärdigt!

De halvfärdiga tavlorna hos oss är den här…

och den här…

och den här.

Ge mig bara lite mer tid. Vad sägs om 30timmar per dygn? Ok?

Ok!