Idag är nämligen min födelsedag. Hela 28 år har jag hunnit med!

Dagen firas med Erik och valfri hund. Eller nej egentligen inte valfri, troligtvis blir det den vite som bor hos oss. Vi ska ut och äta middag och om vi orkar blir det även stand-up. Sen på lördag blir det lite mer firande med systrar och vänner. Wiieee!

Eftersom Erik börjar jobba galet tidigt fick jag öppna mina presenter redan igår! Jag fick en mössa (han vill nog ha sin egna ifred). Men det bäst av allt, jag fick verktyg till att kunna börja tälja. En kniv och flera pinnar man kan hacka med. (Troligtvis inte facktermen. Se bild för att förstå. )

Sen är det ju tur att Erik känner mig rätt så bra och ger mig även en första-hjälpen väska. Ivrig som man är börjar jag direkt tälja och inom 5 minuter fick jag chansen att också prova min andra present.