Jo jag förstår om ni är jättetrötta på att se min tavla från mässan…MEN jag vill ändå passa på att visa slutresultatet på stortavlan.

Förra gången när jag visade bilder på tavlan var den inte helt färdig. Efter mässan skickades tavlan hem till mig och nu har jag jobbat en heldag till för att få till slutfixet och lägga till lite fler objekt som inte hann komma med. Det var faktiskt riktigt skönt att få mer tid så jag kunde ta ett steg tillbaka och fundera lite på om allt såg ut som det skulle. Nu känns helheten mycket bättre, gräset ser ut som gräs och inte vatten, hästens hals är mer proportionerlig och de nya objekten gjorde så att tavlan hänger ihop bättre. Tavlan är nu HELT färdig och tillbaka i Lund i väntan på nya äventyr.

Helheten:

Eftersom tavlan är så himla stor får ni lite närbilder också.