Som vanligt ligger det inte bara en halvfärdig bild på mitt skrivbord utan en liten hög. Lyssnar man noga kan man höra ett svagt ”måla mig…måla mig…nej mig först…MÅLA..” eller det kanske bara är i mitt huvud när jag tänker efter 😉

Men min plan är att få färdigt lite nya bilder som jag sen kan trycka upp och sälja i webbshoppen. Den som fortfarande är ganska tom, där finns än bara några fåglar och lite hundar som säkert gärna vill ha sällskap. Kanske med dom här typerna….?

Ja jag är lite snål och visar bara en liten del. En akvarell som inte ens är halvfärdig är ganska (eller mycket) ful så därför får ni inte se hela..hihi

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng