NU är jag tillbaka efter en lång julledighet som har spenderats både i Rättvik, Sigtuna och Solna. Att vänja sig att sova till tio varje morgon är ju inte fy skam men jag måste ändå säga att vara tillbaka i verkligheten är skönt det med! Jag har jobbat lite till och från under julen men det blir ju inte samma som när man sitter hela dagarna. Ser fram emot att återuppta kontakten med min ritplatta igen.

Men först tänkte jag passa på att visa lite höjdpunkter under 2012.

Under våren åkte vi till Tokyo. Där hittade vi roliga affärer och gator med färgglada hus.

Jag testade att äta fisk på pinne. Gott!

På jobbfronten var det mycket mer fart än tidigare och boken jag illustrerade åt Vombat Förlag släpptes under våren.

Semestern spenderades en del i Rättvik och då passade vi på att cykla runt Siljan.

Mot slutet av sommaren blev det dags för mig att åka till Finland. Där live-målde jag på en mässa. Förväntade mig en enorm prestationsångest men det slutade med att det var det roligaste jobbet jag har gjort!

Slutresultatet!

I oktober blev det dags för bokmässan i Göteborg. Eftersom Axiell hade bestämt sig för att hänga upp tavlan där åkte jag och Erik på en liten mini-roadtrip ner till Göteborg. Väl på plats blev jag intervjuad av Svenska Tecknare i deras monter.

Idefix har fortsatt på samma spår som innan med att försöka få till 20 timmar sömn per dygnet. De dagar som målet inte nås på kan ibland resultera i en lite butter uppsyn.

I lägenheten påbörjades nya projekt, denna gång var det hallens tur. Vi började renovera, kom halvvägs, tog en låååång paus och nu har vi äntligen börjat igen och hoppas vara färdiga strax. Det enda jag har att visa just nu är halvfärdigt….men en fortsättning kommer (förhoppningsvis ganska snart!)

Nu känns det otroligt peppande att komma igång ordentligt med både bloggen och jobbet. 2013!! Here I come!