De senaste dagarna har jag varit försvunnen….eller inte på riktigt, egentligen har jag suttit framför min dator och jobbat men bloggen har fått fri lek.

Men nog får vara nog och nu räcker det med blogg-frånvaro. Som kompensation för att jag inte uppdaterat tänkte jag nu göra nytt rekord i bildmängd på ett inlägg. Jag tänkte nämligen visa hur vårt sovrum (som nu är helt färdigt) ser ut.

Temat på sovrummet är skog och då måste ju såklart sängen ha myggnät på sidorna. Vissa kanske tänker att det är lite romantisk/prinsessa tyg men det är fel…. jag kan sträcka mig till att det är ett ”safari” nät.

Från sängen kan man titta ut på molnen. Erik ligger längst ut, tänker mig att om det kommer in en zombie i sovrummet är han bättre på att stoppa den än mig.

Tittar man ut brukar man se bilar eller AIK:are…idag såg man en traktor.

Beslutsångest över vilken bok jag ska läsa förkommer…..Sen är jag lite lat också så en del av böckerna har jag redan läst men inte orkat flytta ut dom till bokhyllan.

Mitt emot sängen var vi en byrå och två trädstammar…

att sätta upp två ekologiska klädhängare var det smartaste vi gjort!

För titta vad bra de kan hålla ordning på min klänning!

Om vi sen tittar lite närmre på byrån så ser man två vackra foton som kommer från en serie som heter ”The girl with the seven horses.” Kolla in hennes blogg! Där finns massor av fint och inspiration!

Förutom fina foton har jag också en halvdöd blomma som har sällskap med en höna (?) som pappa köpte med sig hem från en tjänsteresa i Sydafrika. Blomman eller busken…gick på en nitlott när den flyttade in hos oss.

Höjer man blicken kan man få syn på den lilla snigeln som bor på sängkanten.

Sen får vi inte glömma bort att den blängande hundens också har sitt sovrum i samma rum. Att somna till ljudet av hundsnutt mot nalle blir faktiskt ganska trivsamt efter att man vant sig.

Så, nu vet ni vart vi brukar spendera en del av dygnets timmar. Ganska trivsamt om jag får säga det själv… 🙂