Det började med en höst. Mitt på den gråaste dagen fanns det både en skog, en bajsnödig hund, zombiedimma och bäst av allt….KANTARELLER. Kantarellerna plockades, rensades hemma och torkades. Nu kanske man tror att vi åt svamp i höstas. Svaret på det är: Nej inte alls! Om det är något jag snålar med så är et svamp. Konstigt egentligen att man har svamp hemma man ÄLSKAR svamp men äter det inte. Svampen den ska sparas till ”sen”….alltid.

Men sen blev visst igår! Jag som inte brukar laga mat lyckade laga min godaste mat någonsin. På ren feeling rörde jag ihop kantareller, halloumi, tomater och pasta. KABLAMMM! Gott som f*n!

I brist på mat-foto (till mitt försvar visste jag ju inte att det skulle bli gott innan det var ätet på) får ni se ett kort ifrån själva svampplockandet. Såklart är min ständiga följeslagare och BFF Pix med!