Den senaste tiden har jag mer och mer börjat färglägga mina bilder i Photoshop. Jag kommer aldrig att göra slut med min kära akvarell men ibland är det skönt att jobba med något som inte tar evigheter för att visa resultat.

Jag testade att färglägga en gammal blyerts illustration i Photoshop och när alla skuggningar redan fanns i blyertsen blev känslan att det tog ungefär noll sekunder att få färdigt bilden. Jag som är van vid sega akvareller tyckte att noll sekunder var en rätt skön känsla.

Före och efter. Om och om igen….

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng