Idag har jag skissat på en ny illustration till Arbetsförmedlingens tidning Platsjournalen och kom på att jag har aldrig visat några av de jobben som jag har gjort. Eller jo en liten glimt på instagram har jag nog visat men inte hela sidor.

Det är ett väldigt bra uppdrag som jag har fått äran att få göra om flera gånger. Dagens jobb är såklart inta aktuellt av visa ännu (tror kanske inte min kluddiga skiss är så roligt att titta på heller) men ni kan istället få se på några tidigare illustrationer. 🙂

Skärmavbild 2013-12-05 kl. 10.35.35

Skärmavbild 2013-12-05 kl. 10.35.11Skärmavbild 2013-12-05 kl. 10.36.40

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng