Äntligen är det sista färdigt och ikväll ska det hängas. Allt ser så mycket bättre ut så fort det är inramat och just nu känner jag mig ändå ganska nöjd. Klart man alltid vill göra mer och bättre saker men på den tid jag har haft tror jag att jag har fått ut maximalt av vad jag kunnat. Ingen ledighet den senaste tiden och måla, klippa eller klistra alla dygnets vakna timmar. När den sista tavlan var inramad var det som om min kropp sa förvandlades till deg och ville inget heller än att sova. Ska bli skönt att ta en ledig kväll efter att vi hängt färdigt. Sen vet man ju inte hur lång tid det tar men man kan ju alltid hoppas att det går ganska smärtfritt.

Idefix har inte hjälpt till ett dugg. Han var tydligen ledig och ägnade all sin tid åt att sova. Han har tyckt att jag varit lite jobbig som springer runt med ramar och tavlor och stör hans skönhetssömn. Här är han till och med vaken….kors i taket.

Är det någon som har en oplanerad lördag och befinner sig i närheten av Stockholm så är ni hjärtligt välkomna till vernissage på Kulturstugan i Märsta (3 mil norr om Stockholm.) Det är öppet 12-16 och jag är där hela dagen. Vore kul om ni kikade förbi och sa hej!