Nu finns mina julkort uppe i webbshoppen. I priset ingår tre julkort, frakt och moms. (Kom och kööööp…..lalala. Har tyvärr inte råd att annonsera i typ DN så jag kör lite lalala här istället.)

Jag tänkte också passa på att köra en julkampanj. So here we go…..Köper man en valfri reproduktion ifrån min webbshop så får man 3 julkort (eller vykort) på köpet. När köpet är genomfört är det bara att ni mailar mig ( fargstarkt@gmail.com) och säger vilka julkort/vykort ni vill ha. Vill ni inte välja så skickar jag bara med årets tre julkort. Är det inte en bra deal? Jo visst….köp nu och stöd en fattig illustratör och få lite fin fina julklappar samtidigt.

Här är de olika reproduktionerna man man hitta på min webbshop. (Hundarna går att köpa en och en om man inte vill ha en hel flock på väggen hemma.)