…men jag kom precis på mitt nyårslöfte. Ok jag erkänner varje år kanske jag har en liten tanke och förhoppning om att jag vill kunna springa tusentals mil utan att bli det minsta trött. Hitintills har jag bara lyckats med fem…..kilometer. Men nu skiter vi i det (eller jo springa är ju bra men att skriva om det skiter vi i…kolla dig om typ överallt så ser man redan ångest/vikt/tränatränatränabudskapen. Känns inte som att jag vill att min blogg ska vara en del av den sjuka hetsen.)

Men om vi nu ska komma till mitt nyårslöfte. Jag vill utveckla min teknik inom illustration och även bli sååå mycket snabbare när jag tecknar.  När jag pluggade illustration så hade jag världens bästa lärare som alltid pratade om att ”vill man kunna tjäna pengar som illustratör då MÅSTE man också bli snabb”. Det stämmer verkligen om man tittar på hur dåligt betalt vissa av illustrationsuppdragen är.

Det här året har jag bestämt mig för att bli tusen gånger snabbare, bra mycket bättre och uppdatera bloggen mer än någonsin. Från och med nu….(eller måndag beroende på hur helgen blir) så kommer jag att börja uppdatera ”en timmes” illustrationer varje dag. Det kan vara en skiss eller vad som helst men den får bara tecknas på under en timme. Det kommer bli en utmaning men också ett grymt bra sätt att utvecklas på. Extra bra också för det är inte alltid man kan visa det man jobbar på.

Så jag börjar nu med lite fågel/lejon fight. Referenserna hittade jag på mina favoritsida Piccsy.

Tid: 1 timme. Teknik: Photoshop med min wacom cintiq 12wx