Karins Konstgrepp har en skapartävling på sin blogg. Eftersom jag ändå envisas med att fylla alla utrymmen med djur i olika storlekar tänkte jag att det kunde vara på sin plats att ta och anmäla några till tävlingen. Kanske inte helt otippat fick det bli grisen och fåret, de har blivit lite som mina vapendragare.

Min tanke hela tiden har varit att leta utställningslokal och sen göra båda djuren i miniatyrer som ska säljas på min webbshop. Men tidsbrist har gjort att det har legat lite på is så därför känns det lite extra kul att nu få visa upp dem i bloggvärlden istället.

Fåret:

Grisen:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng