Ibland när man är värdelös på en visst område… (uppdatera bloggen på sommaren) betyder det ju inte att man är lika värdelös på alla håll, t ex. har jag varit väldigt flitig på instagram. Let us take a look…

Om vi börjar från toppen. Vi var ju som sagt ute och cyklade runt siljan, där sprang vi på ett gäng röda hästar som jättegärna ville att vi skulle rida på dem. Jag är ju inte den som är den så svisch iväg på röda häst. Vi hittade också drömhuset, lagom stort på ca 1000kvm.

Ute på cykelturen blev jag lite misstänksam mot Mora (var det en riktig stad eller en kuliss?) för alla kalvar stod EXAKT likadant….Spooky.

Vi har varit ute och letat kantareller med Pix. Hunden som strävar att alltid ha 100% mys fick åka cykelvagn till skogen. Han har även åkt cykelkorg, båt och barnvagn (soppåsevagn). Att låta hunden åka i saker var ett ganska tydligt återkommande tema på semestern.

Sen har jag ju såklart målat en massa stora saker. En del i lägenheten och en del i Finland.

Jag tror ingen blir glad om jag lägger upp alla bilder så jag nöjer mig med dessa…hann ju bli en del efter sommaren som sagt. Men vill ni följa mig så heter jag fargstarktanna. Gört! Då skulle jag bli glad 🙂