Oj det han gå mer än en vecka mellan inläggen här. Jag får kompensera det med att visa vad jag har haft för mig den senaste tiden.

I helgen åkte jag, Erik och hans bror till Sandviken för att hälsa på deras pappa och hans fru Lillemor. Innan vi började springa med möbler och lådor hann vi gå på lite loppisar som låg i närheten. Jag hittade en tavla som jag tyckte var fin och nu får bo i hallen. Förhoppningsvis visar det sig att den är värd ca 400 miljoner.

Vad tror ni? Är detta min biljett till rikedomens värld?

När vi kom hem igår blev jag otroligt sugen på att måla så jag plockade fram de här bad boysen…

och målade ett varv på min gamla tavla. Innan var den akryl och jag tänkte att ”olja är kul” så igår började jag att måla över med olja. Förhoppningsvis blir det färdig någon gång under min livstid.

Jag har även hunnit ge träningscykeln en ordentlig omgång.

Eller ok det kanske inte var så jättelänge.

eller inte länge alls…..

 

OK…det var bara 20 min! Men bättre än inget ju.

Utanför våra fönster fortsätter gubbarna att gräva hål på alla ytor de kommer åt. Tydligen är denna stenhög inte intressant längre….

utan nu ska det grävas på gångbanan på andra sidan. Jag skulle kunna sätta ganska mycket pengar på att detta är inte det sista hål som grävs i Solna precis där vi bor. Det verkar nämligen vara på modet att gräva upp alla gator.

Men tro det eller ej jag har faktiskt inte suttit klistrad vid fönstret och tittat på män som gräver under tiden det ekade på bloggen. Det kom lite jobb emellan och som vanligt får man inte visa något innan det är publicerat.

Men eftersom ni är så bra och stannar kvar även fast jag verkar försvunnen ibland får ni se en liten liten tjuvtitt på skisser till två olika jobb.