När jag startade om min blogg passade jag även på att skaffa Google Analytics. Det har resulterat i att jag har blivit en ännu större nörd som nu sitter och tittar på statistik över min sida, det kan vara hur folk hittar till min sida, hur länga de stannar och vad de söker på för att ramla in hos mig. Ordet besatt dyker ofta upp i mitt huvud när jag för 15243 gången samma dag kollar in om det är någon inne ”just nu”.

En av mina favoriter är att se på ”vad folk googlar och sen hamnar på min sida” listan. Kanske tror man att det är illustrationer eller mitt namn som ska hamna högst upp. Nope…. Nr 1: Nakna kvinnor. Nr 2: Naken kvinna…osv. De två vanligaste orden som googlas och sedan leds in till min sida är naket och lampskärmar. Ja, jag har gjort ett inlägg av nakna kvinnor och även ett om lampskärmar. Den med nakna kvinnor handlade om att jag hade varit iväg och tecknat kroki. Det nakna bestod av lite blyertsteckningar. Inlägget om lampskärmar var när jag funderade över hur man klär om ett gäng fula lampskärmar. Förstå vad besvikna de som googlar nakna kvinnor blir när dom hamnar in på min sida. Jag försöker variera mig lite så att det inte är 100% illustrationer men så värst mycket naket tycker jag nog ändå inte att det är.

På den senaste tiden har kommenteringen krympt, det är inte så många som tar sig tid att kommentera som förr. De kommentarer jag får blir jag ju såklart jätteglad för men nu börjar jag fundera på om min målgrupp kanske är besviken på mig. Min målgrupp som består av ett gäng människor som helst vill se naket och lampskärmar….? Då vill ju inte jag vara den som är den….Så varsågod målgruppen, en special ritad illustration just för er.

Naken kvinna med lampskärmar….enjoy 🙂