När utomhuset är en blandning mellan grått och vitt, människorna är klädda i svart och det blåser från sidan är man gärna inte ute mer än nödvändigt. För min del älskar jag att titta på en bra serie (sörjer fortfarande lite att vi sett färdigt på världens bästa serie Six Feet under) och bygga/sy/teckna/stöka till samtidigt. Ja det kreativa går verkligen på högvarv.

I onsdags fyllde jag ju som sagt år. Jag fick tälj verktyg av Erik så det täljdes dalahästar för fulla muggar i vardagsrummet. Sådär i efterhand kan jag se problematiken i det, spån ÖVERALLT. Eftersom jag kände mig ganska skyldig tog jag på mig städningen, men bara för att det är nystädat är det ju ingen garanti att det kommer vara fint särskilt länge. Nej redan samma kväll åkte symaskinen fram när vi skulle titta på Dexter. Alla mina små tygstumpar syddes ihop till ett lapptäcke. Jag tror faktiskt att det lite är serien Dexters fel för det är så överspännande hela tiden att jag måste göra något annat samtidigt för att klara av att sitta kvar i soffan. Stackars Erik bara som får titta på Dexter med ljudet ratatatatatatatatatatatatatatatatatatata i bakgrunden.

Vem är det jag syr till da? Gissa!

Om jag inte har räknat fel så blir det den femte korgen jag syr till honom. Bortskämd? Inte alls, han hade bara två sängar i en 2,5 lägenhet. 😉 Nu har han fått sin tredje och såhär ful kan den ju inte se ut. Det måste vara klass på korgarna menar Idefix.