Igår ringde min klocka kl 03.30 på morgonen och jag ville dö lite. Efter lite runt-hasande i lägenheten hade jag lyckats samla ihop (nästan alla) mina grejer och gick ut till bussen. Att åka buss runt fyra på morgonen är ganska speciell upplevelse, supermänniskorna som har sjukt tidiga jobb blandas med de som inte riktigt kommit i säng än. Jag fick nöjet att lyssna på en man som satt bakom mig och sjöng pojkbands låtar med sin finaste röst lite tyst för sig själv….det gjorde helt klart min tidiga morgon lite mindre plågsam!

Väl i Lund fick jag stressa till mötet (otippat med försenat tåg…not) men hann precis. Mötet handlade om ett större jobb som jag kommer att göra i sommar. Ser verkligen fram emot det! Jag kommer att vara i Helsingfors och jobba där under 3 dagar, men det får jag nog berätta mer om senare. Efter mötet blev jag bjuden på fin-lunch vilket kändes extremt lyxigt för mig som är van att äta kalla matlådor (nej vi har ingen micro).

När lunchen var avslutad hade jag ganska mycket tid på mig innan mitt kvällståg gick. Det blev ett museum besök, titta på två arga ankor, våldsgästa mig kompis Lisa som höll på att stressa med sitt examensarbete och äta en falafel. Helt klart en lyckad dag!

arga ankor…