Förra veckan hade jag några spännande jobbmöten och tänkte att det var ett bra tillfälle att passa på att uppdatera min portfolio med en helt färsk illustration. Jag försöker uppdatera regelbundet men just den här gången kändes det extra kul att göra en illustration specifikt till mötet. Det fick bli några barn som leker/bestämmer över ett gäng vuxna som står framför en kartong med stadsmotiv. Som vanligt har jag tecknat i blyerts och sen färglagt i Photoshop. Mötet blev väldigt lyckat, men det får jag ta en annan gång. 🙂

barnen-m

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng