Min frånvaro de senaste dagarna har inte berott på att jag gått i ide utan det är för jag har jobbat på som som en galning. Det har fixats med nya illustrationer, tryckt upp visitbilder och allt sitter nu fint ihop i en ny fin pärm.

Imorgon börjar nämligen Bokmässan i Göteborg och kl 12.30 kan man se mig i Svenska Tecknares monter där jag ska bli intervjuad av tidningen Tecknaren. Man kommer också att kunna se min stortavla som ska hänga i Axiells monter under hela mässan 🙂

Jag har nya visitkort och visitbilder och mina illustrationer finns trycka som vykort. Nu jävular ska det delas visitkort och förhoppningsvis leder det till lite nya jobb! (håll tummarna för mig!)

Men först…..ROADTRIP!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng