Nu tycker jag att det är dags att damma av den här gamla bloggen och låta den få lite nya fräscha inlägg. Sen sist har det hunnit gå en hel sommar och massor har hänt. Kommer såklart visa en hel del men första tänkte jag passa på att skriva om ett av de större projekten jag har jobbat med på sista tiden.

Det är en barnbok som heter Chihuahuan Jackie – på hunddagis. Boken är i sin slutfas och jag sitter och jobbar med de sista sidorna ”as we speak”…(eller as I trycker på tangentbordet kanske är mer rimligt att skriva.) Boken är inte helt färdig men Alexandra Kohn, som har skrivit boken, har ändå åkt ner till Bokmässan i Göteborg för att börja med marknadsföringen. Boken stödjer Djurens Rätt så Alexandra kommer att stå i deras monter och jag tycker ju såklart att om ni befinner ni er på bokmässan kika förbi hos Alexandra och Djurens Rätt för att få lite material och ett fint vykort ifrån boken.

Jackie har ju såklart en facebook sida också http://www.facebook.com/chihuahuanjackie. Är ni nyfikna på boken och vill veta vart, när och hur man kan köpa kommer all den information finnas där.

Jag har även fått grönt ljus att visa en sida ur boken så här kommer den tillsammans med omslaget 🙂

fika-fardigt

omslag-m