Idag lämnade jag illustrationen till sista delen i Europaserien som finns i Ny Tid. Texten handlar om EU-toppmöten, demonstrationer och hur stark inverkan det skrivna ordet har. Jag tecknade två figurer ur en demonstration men istället för att de slås mot andra människor så slås de mot orden. Jag tecknade hästarna med lite för långa ben och lite skeva kroppar, det blev lite roligare än bara helt vanliga hästar. (Sen kanske det inte är en jätteöverraskning att den ena hästen har samma färg och teckning som Bolden…)

Sen vill jag också passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fått på sista tiden. Det är inte alltid folk tar sig tid att kommentera men när ni gör det så blir jag så otroligt glad! Vissa har även tagit sig tid skrivit mail bara för att vara snäll och peppa, jag blir så glad att det finns en risk att jag kommer jäsa upp och sen spricka av lycka! TACK! Ni är bäst!