I fredags tog vi oss till strand och spenderade kvällen på P3 bar….( eller nej förresten först köade vi till fel entré i 20 min och kände oss ganska dumma när vi insåg vårt misstag och efter det lyckades vi ta oss till rätt ställe. )

Jag är världens radio-junkie och sitter och lyssnar på P3 hela dagarna. Eftersom det är ganska fattigt med kollegor på mitt företag (hunden kanske inte räknas?) så är radio mitt dagliga sällskap. Därför var det extra kul med P3 bar mingel.

Höjdpunkten på kvällen var när min kompis Andrés sa att han skulle gå fram till Kodjo Akolor och presentera mig (Jag gjorde en illustration av Kodjos alla karaktärer som jag skickade till morgonpasset för en evighet sen). Men jag trodde att Andrés skämtade så när jag ser honom stå och prata med Kodjo och peka på mig blev jag lite (mycket) paff. Kodjo kommer fram och hälsar och jag får en kram och han tackar för min bild. Han sa att illustrationen är ganska användbar som mall till att komma ihåg alla karaktärer. Kul att höra att han hade inte glömt bort min bild! 🙂 Jag kom helt av mig och hade inte en tanke på att ta en egen bild så den här bilden är helt fräckt snodd ifrån P3s hemsida. Tanken kom aldrig heller att jag skulle ta en bild tillsammans med Kodjo utan det var Kodjo som tog en bild av mig och Erik. Men det var inte fy skam det heller! 🙂

Det var den här illustrationen jag gjorde av Kodjos karaktärer som skickades till morgonpasset.