Att arbeta som frilansare har ju (som allt annat) plus och minus. Det största minuset är nog att inte ha några kollegor. Extra mysigt med kollegor måste ju ändå vara på våren när det börjar bli varmt och folk går ut med jobbet och tar en after-work öl på någon mysig uteservering. Då är jag avundsjuk på er! Men just nu ligger frilans på plus.

Låt oss se varför….

Ute är det snöstorm…blä. Ok jag behöver gå ut med hunden x2 men jag behöver inte sitta i en bilkö eller vänta på ett tåg som har fastnat i en snödriva. STORT PLUS!Min vän Idefix tillbringar sitt liv i sovande tillstånd nu på äldre dar. Jo OK jag är partisk men även om hunden är lite raggig och grå så höjs ju söt-faktorn när han ligger och snuttar på sin nyaste prinsessa.

Jag väljer själv i vilken ordning jobbet ska göras. Idag blev det ”rolighetsordningen” så jag gjorde klart skissen först innan det andra jobbet sattes igång.

Vinter, höst, blåst, regn och kallt är perfekt för frilans, då är det mysigt att sitta hemma och jobba. När allt det fina kommer fram ur snödrivorna blir rastlösheten lite större, men då får man inte glömma bort att det här jobbet är också det bästa jag vet. Jag får bara kämpa på lite hårdare så jag har råd att hyra in mig på ett kontor i framtiden. 🙂