Det här med att jag skulle göra en timmes illustration om dagen….hrmmm gick visst inte så bra. Saker har en tendens att komma emellan och snart (23 feb) kommer jag att ha en liten utställning på Kulturstugan i Märsta. All min extra tid går just nu åt till att göra lite nytt att kunna visa då. Men SNART blir det nya tag…lovar!

Istället tänkte jag visa vad jag har gjort när timmes-illustrationerna blivit försummade. Just den här har jag ju visat lite innan i lite steg för steg moment. De är färdiga nu…tror jag. Jag har ännu inte limmat fast rävarna och fick en liten tanke om att kanske ”skita” ner pappret lite. Men jag vet inte. Just nu lutar det åt nej. Men ni kärna bloggläsare brukar ju alltid vara så kloka när det kommer till råd så vad tror ni? Är den bra som den är? Eller ska jag göra lite färgstänk i dova färger i bakgrunden?

Nu var jag lite långsam med att fota så solen hann börja gå ner. Ska fota dem imorgon igen men jag tror ändå att man får en bra bild över hur de ser ut just nu. Tog ungefär en miljard år att limma alla bitar på plats så ett bättre fota kan de ju vara värda. 🙂