Efter en massa påskledighet tycker jag att det är hög tid att dra igång bloggen igen. Jag tänker mig att vi mjukstartar lite, en hund som är bra på snöänglar? Ja vi kör på det tycker jag!

Vi var nämligen i Rättvik under påsk och där finns det en tradition att man bygger ett stort snötorn ute på isen. Så fort vi kom ut på isen fick hunden springa lite fritt, skönt! Idefix som fyllde 14 år i påsk var piggare än någonsin när han fick leka Jesus som kan gå på vatten. Jag har försökt förklara för honom många gånger om is osv men han vill inte höra på det örat…plus att han är också ganska döv. SÅ Jesus it is…… Han sprang och sprang och sprang och kastade sig på marken och gjorde ett helt gäng fina snöänglar.

Ta sats!

Rulla….….fastna på mitten pga tjock.Ta i lite mer och landa på sidan i full fart.Rulla rulla rulla….rulla rulla…

rulla…

vila.Efter några varv så fick det tråkiga kopplet komma fram igen och vi var framme vid snö-penisen…hrmm förlåt tornet.

En fin liten utflykt som jag önskar blir den sista snöutflykten för säsongen. Nu kan vi väl köra på lite vår tycker jag!