I söndags var det en perfekt dag för att göra en utflykt. Vi tog bilen in mot skeppsholmen….det hade vi inte behövt göra för fort gick det inte.

hastarMålet var Hilma af Klint utställningen. Jag hade fått för mig att det var sista helgen, tur oss var det fel och utställningen pågår en hel månad till så det var inte fullt lika galet mycket folk som det brukar vara på sista utställningshelgen.

Om ni inte redan hunnit se utställningen så tycker jag att ni ska passa på om ni har möjlighet. Otroligt inspirerande och imponerande utställning. Jag blev direkt sugen på att åka hem och spänna upp STORA dukar och börja måla.

k1 k2 k3Efter utställningen passade vi på att ta en promenad i området.

Några av mina bästa människor, mamma och Erik!

p1Vi gick över en liten bro för att titta på fina hus…p3 och Gröna Lunds nya läskiga gunga. Här började de precis åka upp och den är en bra bit högre än både Fritt Fall och Bergochdalbanan. Ska nog INTE åka den!

p4För en gång skulle var jag framför och inte bakom kameran.

p5Mysigt med en liten mini utflykt, synd bara att jag råkade dra på mig en förkylning på köpet. Aja det är ju inte jätteansträngande att sitta och teckna så det får gå ändå.

Nu ska jag ta med mig hunden och gå och kika på alla galna Bruce Springsteen fans som har tältat i flera dagar vid Råstasjön. 🙂