Jag skulle egentligen velat lägga upp en ny färsk illustration här men det jag jobbat med de senaste dagarna kommer att släppas i vår/sommar så jag får tyvärr inte visa något just nu….

Men någonting som jag kan visa är hur extremt gröna fingrar jag har…hrmmm. Det här trädet var det första jag och Erik köpte tillsammans efter att vi hade flyttat ihop. Då var det ett litet sött träd med två grenar. I alla år har vi totalt struntat i det. På somrarna har vi ställt ut den i skogen hos mina föräldrar och den har fått klara sig på egen hand. Inte förens min mamma sa att det var synd att bara låta den dö har vi brytt oss om den.

Det som känns lite orättvist är att när vi struntade i den så levde den år efter år…trädet hade fortfarande två grenar och bladen såg lite slitna ut men dom fanns i alla fall kvar. Nu helt plötsligt när jag vattnar regelbundet och försöker tar hand om trädet så börjar den dö. Bladen ramlar av och den ena pinnen såg ut att börja ruttna så den klippte jag av. Att ta hand om blommor och träd ligger ganska tydligt helt klart utanför mitt kunskapsområde. Vad gör jag för fel? Den ser ju inte mycket ut för världen just nu….